Electrolux robotdammsugare erbjuder en automatiserad rengöringslösning med avancerad teknik för att göra din vardag enklare.

Viktiga egenskaper

Electrolux robotdammsugare kännetecknas av sin förmåga att navigera och rengöra ditt hem effektivt. Den är utrustad med 3D Vision System, som gör det möjligt att se och undvika hinder. Tack vare sina smarta sensorer kan roboten hantera övergångar över trösklar och även anpassa sig till olika underlag som mattor.

Design och Konstruktion

Robotens design är kompakt och rörligheten optimal för att nå in i hörn och svåråtkomliga ytor. Modeller som Pure i9 kommer i flera färger, och är utvecklade med hänsyn till estetik så väl som funktion, där konstruktionen stödjer användarvänligheten och robotens hållbarhet.

Tekniska Specifikationer

 • Batteritid: Upp till 120 minuter, vilket möjliggör rengöring av större ytor utan avbrott.
 • Appstyrning: Electrolux Pure appen, kompatibel med både Android och iOS, låter dig styra din robotdammsugare oavsett din geografiska placering.
 • Rengöringsystem: Genomtänkt för olika typer av damm och smuts, med kapaciteten att anpassa sig efter hemmets rengöringsbehov.

Prestanda och Funktioner

Din Electrolux robotdammsugare utnyttjar avancerad teknologi för att hålla ditt hem fritt från damm och smuts. Effektiviteten i rengöring och smart navigering bidrar till en problemfri städupplevelse.

Rengöringsteknologi

Electrolux robotdammsugares PowerBrush™-teknologi säkerställer en grundlig rengöring även längs kanter och i hörn. Med en XXL-borste som täcker mer yta kan din robot snabbare och mer effektivt samla upp damm och smuts. Dess ClimbForceDrive™-system tillåter den att övervinna hinder som låga trösklar, vilket gör att den smidigt navigerar runt möbler och andra föremål.

Navigationssystem

3D Vision-tekniken ger en preciserad navigation och möjliggör att din robotdammsugare undviker objekt och optimerar sin städrutt. Genom avancerade sensorer kan roboten skapa en detaljerad karta över ditt hem och därigenom planera det mest effektiva sättet att täcka alla tillgängliga ytor.

Batteri och Drifttid

Electrolux robotdammsugare Pure i9.2 har en imponerande drifttid på upp till 120 minuter, vilket ger tillräckligt med tid för att städa större ytor utan avbrott. Tack vare snabbladdningsteknologin blir dammsugaren åter redo för användning inom kort, vilket säkerställer att ditt hem kan hållas rent med minimalt underhåll av dammsugaren. Filter och dammbehållare är utformade för att vara lätta att rengöra och underhålla.

Användarvänlighet

Electrolux robotdammsugare är konstruerade med fokus på användarvänlighet, vilket innefattar enkla app-baserade styrningsmetoder, individuell anpassning och enkelt underhåll.

App och Fjärrkontroll

Med Electrolux Pure i9 appen kan du smidigt styra din robotdammsugare via din smartphone. Appen, som är kompatibel med både Android och iOS, tillåter dig att initiera och schemalägga städningen på distans. Den tillhandahållna fjärrkontrollen erbjuder också en praktisk alternativ styrmetod för utan användning av smartphone.

 • Starta och stoppa städningen
 • Schemalägga städtider

Anpassning och Programmering

Din Electrolux robotdammsugare är programmerbar och möjliggör skapande av städscheman efter dina behov. Med programmerbar timer kan du bestämma specifika tider för städningen, vilket säkerställer att roboten arbetar när det passar dig bäst. Det gör den till en flexibel lösning för att upprätthålla en ren miljö utan att interferera med din dagliga rutin.

 • Ställ in städscheman
 • Anpassa städningen efter ditt livsstil

Underhåll och Skötsel

Robotdammsugare från Electrolux är utrustade med tvättbara filter som bidrar till enkel rengöring och underhåll. Storleken på dammbehållaren ser till att du slipper tömma den alltför ofta. Genom regelbundet underhåll av filtret och dammbehållaren kan du förlänga din robotdammsugares livslängd och prestanda.

 • Rengör eller byt filter vid behov
 • Töm dammbehållaren regelbundet

Design och Estetik

När du väljer en robotdammsugare från Electrolux, kommer du att märka att designen inte bara är funktionell utan också tilltalande med en estetik som kompletterar ditt hem.

Modell och Storlek

Electrolux robotdammsugare har genomtänkta dimensioner som gör dem lätta att manövrera i olika miljöer. Deras lättviktskonstruktion underlättar både förflyttning och förvaring.

Trinity Shape™ och Material

Modellerna med Trinity Shape™ har en triangulär design som optimerar rengöring i hörn och längs väggar. Sidoborsten Powerbrush™ garanterar effektiv rengöring genom att noggrant komma åt utrymmen som annars skulle vara svåra att nå. Materialen som används i tillverkningen speglar Electrolux engagemang för hållbarhet och kvalitet.

Tillbehör och Komplement

För att få ut det mesta av din Electrolux robotdammsugare är det viktigt att ha rätt tillbehör och komplement. Dessa delar säkerställer att din städning är så effektiv som möjligt och att din maskin förblir i gott skick över tid.

Borstar och Filter

Robotdammsugare från Electrolux, såsom Pure i9-serien, använder olika typer av borstar och filter för att upprätthålla optimal prestanda. Regelbundet underhåll och utbyte av dessa delar är avgörande.

 • Borstar: Din robotdammsugare kommer med anpassade borstar. Det primära borsten är ofta en Powerbrush som avlägsnar smuts effektivt från olika underlag.
 • Filter: Högkvalitativa filter fångar upp damm och mindre partiklar, vilket håller luften i ditt hem renare. Byt filter enligt rekommenderad serviceintervall för att säkerställa bästa funktion.

Övriga Tillbehör

Electrolux erbjuder ett sortiment av övriga tillbehör som hjälper dig att anpassa din städupplevelse och förlänga robotdammsugarens livslängd.

 • Underhållskit: Innehåller nödvändiga komponenter som extra borstar och filter, vilket ger dig allt du behöver för regelbunden service.
 • Batterier: Håll din robotdammsugare laddad och redo med originalbatterier designade för lång hållbarhet.

Genom att välja tillbehör speciellt framtaget för din Electrolux robotdammsugare säkrar du en hållbar och effektiv städning över tid.

Tekniska Data och Certifieringar

När du överväger att investera i en Electrolux robotdammsugare, är det viktigt att du är väl informerad om produktspecifikationer och certifieringar. Detta avsnitt ger dig detaljerad teknisk information samt authentiseringsdata som hjälper dig att fatta ett informerat beslut.

Produktinformation

 • Produktnummer: Varje robotdammsugare har ett unikt produktnummer som identifierar modellen och specifikationerna.
 • EAN-kod: Standardiserad internationell streckkod som ger dig möjligheten att enkelt identifiera din Electrolux robotdammsugare.

Kundservice och Support

Electrolux erbjuder omfattande support och kundservice för att du som ägare av en robotdammsugare ska få den hjälp och service du behöver. Oavsett om det gäller garantifrågor eller felsökning, finns det resurser tillgängliga för att underlätta och förbättra din användarupplevelse.

Garanti och Användarstöd

När du köper en robotdammsugare från Electrolux ingår en tillverkargaranti som täcker eventuella tillverkningsfel. Det är viktigt att du registrerar din produkt efter köpet för att försäkra dig om att du får tillgång till snabb och effektiv hjälp om något skulle inträffa. För användarstöd finns det guider och manualer tillgängliga. Skulle du behöva ytterligare assistans kan du kontakta Electrolux kundservice.

Vanliga Frågor och Felsökning

Ibland kan du som användare stöta på problem eller har frågor gällande din robotdammsugare. Electrolux har därför en dedikerad avdelning för felsökning och svar på vanliga frågor.

Om du upplever problem med din enhet rekommenderas att du först använder Electrolux online felsökare. Detta verktyg kan hjälpa dig att snabbt identifiera och lösa många vanliga problem. Om problemen kvarstår kan du alltid ringa Electrolux kundservice för personlig hjälp.

Sammanfattning och Slutsats

När det kommer till att välja en robotdammsugare från Electrolux, har du tillgång till en produkt som står sig bra i diverse tester. Tekniska innovationer som används i dessa modeller innebär att de är utrustade för att hantera olika sorters hinder i hemmet. De utför städning på ett effektivt sätt med hjälp av avancerade sensorsystem för att navigera runt föremål och rengöra olika ytor.

I jämförelse med andra modeller på marknaden anses Electrolux robotdammsugare vara tillförlitliga och hållbara, vilket är viktigt för din långsiktiga användning och tillfredsställelse. Förutom ren prestanda tar experttester också hänsyn till energianvändningen. Medan vissa modeller kan variera i energiförbrukning, är det tydligt att Electrolux strävar efter att utveckla energieffektiva rengöringsenheter.

Electrolux modeller får även positiv feedback avseende deras förmåga att hantera olika typer av smuts och damm. Design och användarvänlighet är andra aspekter där Electrolux imponerar; deras robotdammsugare är utformade för att vara så användarvänliga som möjligt, vilket speglat sig i marknadens respons.

Om du funderar på att investera i en robotdammsugare från Electrolux, kan du förvänta dig en produkt som är väl genomtänkt och skapad för att förenkla städningen i din vardag. Din slutgiltiga val bör baseras på de specifika behoven i ditt hem samt de viktiga funktionerna som kommer prioritera i en robotdammsugare.

Vanliga frågor

Nedan kan du fina svar på några av de vanligaste frågorna kring användningen och underhållet av Electrolux robotdammsugare.

Hur rengör man filter på Electrolux robotdammsugare?

För att rengöra filtret på din robotdammsugare, ta först ut filtret och avlägsna damm och smuts försiktigt. Filtret bör inte tvättas med vatten, utan borstas rent med en mjuk borste.

Vad kan jag göra när min Electrolux robotdammsugare inte laddar?

Om din robotdammsugare inte laddar, bör du kontrollera laddningsstationen och eluttaget för att försäkra dig om att inget är fel där. Se också till att robotdammsugarens kontakter är rena och fria från smuts.

Hur löser man vanliga problem med Electrolux Pure i9.2?

Många vanliga problem med Electrolux Pure i9.2 kan lösas genom att följa instruktionerna i bruksanvisningen. Kontrollera om det visas någon felkod och agera därefter. Vid ihållande problem, kontakta Electrolux support för hjälp.

Vad ingår i Electrolux Pure i9 abonnemang?

Electrolux Pure i9 abonnemanget kan innefatta regelbundna uppdateringar av programvara, tillhandahållande av tillbehör som filter och borstar, samt möjligheten att få service och support vid behov.

Vad är skillnaden mellan Electrolux Pure i8 och Pure i9.2?

Pure i9.2 är en vidareutveckling av Pure i8 och erbjuder ofta förbättringar i termer av navigeringsteknik, sugkraft och batteritid. Detaljerade skillnader kan variera beroende på de specifika modellerna.

Hur länge håller batteriet i en Electrolux robotdammsugare?

Batteritiden för en Electrolux robotdammsugare varierar beroende på modell och användning. Generellt har de en batteritid tillräcklig för att kunna städa en normalstor bostad på en laddning. Kontrollera användarmanualen för specifika uppgifter om batteritiden för din modell.